Info

lør. 13. aug.

11.30 - 12.30
Justesens Plæne
Entré: Gratis
Arrangør: Scleroseforeningen Lokalafd. Randers

Rap om Kap i Gudenåen er et arrangement for hele familien/alle.

Lørdag den 13. august. 2016 kl. 11.30 søsættes ikke mindre end 3000 ænder i Gudenåen.

Via en 18 m. høj kran droppes alle ænderne i vandet ved den Blå Bro - Justensens Plæne, og herfra vil de flyde hen til målområdet som er ud for den lille ø lige før Sønderbro.

Strømmen og tilfældighedernes spil vil afgøre ændernes ankomst og dermed, hvem der bliver de heldige, som får andel i præmierne.

Efter søssætningen vil ænderne på en fornøjelig og festligt måde blive speaket hen over vandet og helt hen til målet.

Alle fremmødte kan følge ændernerne side om side hele vejen fra start til mål på stien ved Justesens Plæne langs med Gudenåen.

Når ænderne kommer i mål vil frømænd fra det lokale Falck korps i Randers sikre, at ænderne samles op i den rækkefølge, de ankommer.

Der er i årets Rap om Kap ikke mindre end 49 gode præmier til en samlet værdi af ca. 30.000 kr.

Arrangør af Rap om Kap er Scleroseforeningen Lokalafdeling Randers, som i perioden 01. juni - 13. august 2016 vil være på gaden og sælge de 3000 AND-elsbeviser til en stk. pris på kr. 25.00. Andelsbeviserne kan også købes i Prima kiosken i Houmeden i samme periode. har du ikke haft lejlighed til at købe et Andelsbevis, kan du nå det fra kl. 10.00 på Justensens Plæne den 13. august.

Det er frivillige kræfter, der iscenesætter arrangementet, og overskuddet går (når skatten er betalt) alene og ubeskåret til Scleroseforeningens arbejde.

Rap om Kap er et lotteri, hvor præmieudlodningen sker på baggrund af et væddeløb mellem 3000 plastikænder på Gudenåen i Randers. den første and i mål løber med førstepræmien og så fremdeles. Hver plastikand repræsenterer et af de solgte andelsbeviser, - andelsbevisets nummer er skrevet på anden, og derved findes vinderen.

Præmierne udleveres umiddelbart lige efter anderæset eller kan afhentes frem til den 13. november 2016 på nedenstående adresse.

Vinder numre offentliggøres i den lokale avis Randers onsdag, den 24. august 2016.

Data: Scleroseforeningen er en privat sygdomsbekæmpende forening, som arbejder for indsamlede midler. Foreningens aktiviteter omfatter forskning, patientstøtte, information samt driften af 2 sclerosecentre og en ferieby.

Foreningen har mere end 55.000 medlemmer og bidragsydere. Der er ca. 14.500 regristrerede med diagnosen i Danmark.

For yderligere information:

Scleroseforeningen Lokalafdeling Randers, formand: Flemming Sørensen, Ålborggade 24, 8940 Randers SV. Mobil 28197399 - mail: fselsuget@me.com

Arrangører

Log på