Info

ons. 17. aug.

19.00 - 21.30
Helligåndshuset
Entré: 60 kr.
Arrangør: Randers Fortællerne

"Baggårdsfortællinger" begynder ved Helligåndshuset. Her mødes aftenens tilhørere og fortællere. Klapstole fordeles til deltagere, der har billet med lån af stol. Deltagere med billet og egen stol mødes også her. Billetter er købt hos AOF eller FOF i Randers.

Med klapstole under armene går turen til gårde, haver og pladser i midtbyen, hvor fortælling og musik frydefuldt spiller sammen med den unikke stemning, som hver gård og hver have rummer. Aftenens sidste fortæller er parat med sin beretning i en gårdhave, som lyses op af lanterner og levende lys. Kaffen og teen står i kander, og kagen er ved at blive gjort klar.

"Baggårdsfortællinger" er ikke byens fortællinger; det er eventyrlige og underfundige historier, eventyr, barndomserindringer, myter og sagn, historier med historisk strejf samt humoristiske og dramatiske historier.

Billetter á 60 kr. - inkl. kaffe/te og kage samt evt. lån af klapstol kan købes hos FOF, J. V. Martins Plads 1, tlf. 87 12 40 40, og hos AOF, Odinsgade 4, tlf. 86 43 00 00. I tilfælde af styrtregn eller lign. flyttes "Baggårdsfortællinger" til Helligåndshuset.

"Baggårdsfortællinger" er støttet af Randers Ugen. 

Læs mere...

Arrangører

Log på