Info

lør. 20. aug.

10.00 - 16.00
Østervold
Entré: Gratis
Arrangør: VisitRanders

Geocaching-aktivitetsdagen er åben for alle og der er rig mulighed for at prøve at geocache og for at prøve de mange sjove aktiviteter med familien og venner. Nogle aktiviteter løses af én person, mens andre skal løses af flere personer i samarbejde. Geocahing er for alle aldre og kræver ingen særlige forudsætninger.

Kender du ikke geocaching? Geocaching er en sport for hele familien, hvor man ved hjælp af en GPS-modtager eller en smartphone kan finde "skatte" i Danmark, ja faktisk over hele verden. Det er en rigtig god anledning til at komme ud i naturen og få lidt motion og det giver mulighed for at få nogle pragtfulde naturoplevelser. Det er samtidig et spændingsmoment (især måske for børnene), om de nu kan finde cachen, og se hvad der gemmer sig i den.

Der vil være geocachere tilstede hele dagen, der kan hjælpe med at komme i gang og som kan svare på spørgsmål. Der er udlagt geocaches i området og man kan låne gps’er, så man selv kan prøve geocaching. Der bliver bl.a. udlagt en serie af børnevenlige geocaches. Desuden vil der være en markedsplads, hvor man kan købe geocaching-udstyr og souvenirs.

Se det fulde og opdaterede program med klokkeslæt for aktiviteterne.

 

Læs mere...

Arrangører

Log på