Info

fre. 19. aug.

19.00 - 23.59
Østervold
Entré: Gratis
Arrangør: VFB Erhvervsgruppe

Et af temaerne til den Irske St. Patricks dag er ”En krukke med guld for enden af en regnbuen” Dette motto har vi taget til os og åbner teltet (krukken) onsdag den 17/8 til og med lørdag den 20/8. Vi byder på irsk råhygge hvor det sociale er i højsæde.

Fri entré - Velkommen

 

Wedgwood Dou – onsdag til lørdag

Michael Wedgwood og Lars Schroeder er makkerparret i denne engelsk/danske duo. De spiller et meget bredt repertoire.

Det er pop/rock fra 50'-erne, 60'-erne og 70'-erne, samt irsk, skotsk og andet folkemusik. Af navne kan nævnes The Beatles, Ralph McTell, Rolling Stones, The Dubliners, Eric Clapton, The Eagles og andre fra soul- og country-musikken.

Hvis publikum er oplagt til lidt ‘syng med’, er der numre fra the Dubliners, Creedence Clearwater Revival, osv., eller man kan danse til toner fra deres store 50'er til 70'er repertoire.

Michael har spillet i flere forskellige populære engelske bands og har opholdt sig i USA. Han spillede i Curved Air, Kiki Dee Band og ikke mindst Caravan, med hvem han fik en høj placering på hitlisterne i England. Han har ligeledes været support for bl. a. Elton John, Deep Purple, Frank Zappa og Fleetwood Mac.

Lars kommer fra musikmiljøet i Århus. Han er også medlem af den populære trio Soul Meeting, med hvem han efterhånden har spillet med igennem mange ar.

 

Noahs Ark – lørdag aften

Bare to et halvt år mere, så kan rockorkestret Noahs Ark notere sig for noget så usædvanligt som et 50 års jubilæum. Ikke at orkestret har eksisteret i hele perioden, men det blev grundlagt i 1968 og var i sin første periode Jyllands måske mest populære beatorkester.

Sangene spænder fra Neil Young, Bruce Springsteen til f.eks. Pretty Maids og Eagles, så går man aldrig fejl. To guitarister, én bassist, én keyboardspiller og én trommeslager, men hele 5 vokaler sikrer kvaliteten i hver eneste sang.

 

Spise og smagsaften i det Irske Telt Østervold. Seancen afholdes i Randers ugen - onsdag den 17/8 og fredag den 19/8 mellem 17.30 og 19.00.

Prisen pr. kuvert 100,- (Max. 150 deltagere) Seancen indeholder:

Kvickly menu onsdag og fredag

  • 2 slags kød (Svine og Okse)
  • FlødekartoflerSalat
  • Flutes og Dressing(Drikke ikke inkluderet).

Kvickly smagsaften

  • Onsdag den 17/8 - 6 slags special øl fra Royal Unibrew
  • Fredag den 19/8, vinaften (6 vine)

Billetter købes i information i Kvickly storcenter

Arrangører

Log på