Info

fre. 19. aug.

18.30 - 22.00
PAKHUSET
Entré: 249 kr.
Arrangør: Pakhuset

OPLEV SASCHA DUPONT, "HIT MED SANGEN”, HYGGEMUSIK

OG BYENS MEST OVERDÅDIGE FISKE- OG VILDT BUFFET

Musik, cirkus, udstillinger og en masse lækre arrangementer er alt sammen en del af Randers Ugen, og Restaurant Pakhuset vil ikke stå udenfor. De slår dørene den 12. - 13. og 19.- 20. august. Kl. 18.30 bydes der på en velkomstdrik i forhallen, herefter er det bare at gå ombord i de mange udsøgte delikatesser, i de imponerende fiske- og vildt buffeter, imens Tonni Jensen spiller hyggelig musik.

Du har mulighed for at smage mange forskellige fiskeretter som f.eks. hummer, krebs, muslinger, røget laks, gravad laks, helstegt laks, tun, rejer, røget ål, hellefisk, fiskepate, krabbemousse, sværdfisk og meget mere.
De varme retter, som f.eks. krondyr kølle, vildtpate, vildsvin og mange andre lækkerier, varierer fra arrangement til arrangement. Hertil hører en salatbar, som også frit kan benyttes under buffeten.

Efter spisningen underholder SASCHA DUPONT med "HIT MED SANGEN"! Det bliver en afslappet afslutning på en dejlig aften i Pakhuset. Du kan læne dig tilbage med god samvittighed og blot nyde Sascha Duponts mange musikindslag

Prisen er kr.249,-Inkl. velkomstdrink- og alt det du kan spise! (ekskl. drikkevarer)

Der kan bestilles pladser på www.pakhuset.net - eller 86 41 54 58

Læs mere...

Arrangører

Log på