Info

fre. 19. aug.

10.00 - 13.00
Justesens Plæne
Entré: Gratis
Arrangør: Randers Event

S = natur

Borgere er meget velkommen til at kigge på og opleve

Idéen i S er at skabet et sammenhængende S ude i Gudenåen bestående af de sejlende fartøjer og personer, der bruger Gudenåen som naturområde. Bådene ”Isfulgen2” og ”Guldsmeden”, kaagen ”Hjalmar Ussing”, kanoer, gummibåd minirib, kajakker, fiskerbåde, open-Water svømmere danner i fællesskab en formation, som fra oven danner bogstavet S. Alle fartøjer er bemandet med de typer af borgere, som er hverdagsbrugere af sådanne fartøjer. Der tænkes her på fiskere, ældre i kørestole i vores handicapvenlige både, kajak- og kanoroere mv.

Ud fra en forberedt tegning kan bådene lægges i formation, så de passer som brikker ind i hinanden. Derimellem ligger open-water svømmere frit i vandet. Der er lagt vægt på at inddrage naturvejledere og de brugere, som er autentiske brugere af Gudenåen i deres friluftsliv.

Arrangør: Randers Naturcenter i samarbejde med naturvejlederne Lars Maagaard og Terese Sandvei, ældrecenter, børnehave, frivillige fra naturcentret, lokale fiskere i pontonbåde og open-water svømmere.

Arrangører

Log på