Info

ons. 17. aug.

16.00 - 17.00
Randers Bibliotek
Entré: Gratis
Arrangør: Frankly Spinning Music

De to singer/songwritere Lonely Rose og Emma Sand spiller to intime koncerter på biblioteket i Randers.

Bag kunstnernavnet Lonely Rose gemmer sig 21 årige Ditte Kappel. Dittes forhold til musik tog for alvor fart da hun som frustreret teenager begyndte at høre tysk punkrock. Et sprog, hun ikke kendte. Det gav hende en ny forbindelse til musikken, da hun kunne percipere musikkens følelse uden at blive påvirket af ord og betydning. Lonely Rose er inspireret af mange genrer, men musikken afspejler mest en blanding af soul, blues og alternativ rock.

Emma Sand er 20 år og skriver melankolske sange med en fod inde i genren folk-pop. Hun skriver stemningsfyldte sange baseret på usagte tanker og opfattelser af situationer i hverdagen. Emma har siden hun var 13 år skrevet små digte og historier om de ting, hun ikke følte folk forstod ved hende, og ting der undrede hende. Hun har altid været en håbløs melankoliker, som dvæler ved følelsen af enhver stemning der gør hende både fyldt med tanker men også tom for ord.

Begger sangerinder deltager i Randers' talentudviklingsprojekt Talent 016. Og publikum kan forvente to intense koncerter, men to af Randers' bedste sangskrivere.

 

Arrangører

Log på