Info

ons. 15. aug.

19.00 - 21.30
P-pladsen v/ Sejl- og Motorbådsklubben "Fjorden"
Entré: 60 kr.
Arrangør: Randers Fortællerne

"Baggårdsfortællinger" begynder på P-pladsen ved Sejl- og Motorbådsklubben "Fjorden", Toldbodgade 12, 8930 Randers NØ. Her mødes aftenens tilhørere og fortællere. Klapstole fordeles til deltagere, der har billet med lån af stol. Deltagere med billet og egen klapstol mødes også her. Billetter er købt hos AOF eller FOF i Randers. I samlet trop vandrer vi med klapstole under armene fra den ene unikke baggård til den næste have i Tøjhuskvarteret, hvor fortælling og musik frydefuldt spiller sammen med den særlige stemning, som hver gård og hver have rummer. Aftenens sidste fortæller er parat med sin beretning i en gårdhave, som lyses op af lanterner og levende lys. Kaffen og teen står i kander, og kagen er ved at blive gjort klar til servering. Randers Fortællerne glæder sig at være værter.

Fortællinger og musik klæder hinanden, ikke mindst i smukke og unikke omgivelser. Flere Randersborgere stiller også i år private gårde og haver til rådighed for "Baggårdsfortællinger" og Randers Fortællerne og deres gæster. Randers Fortællerne vil gerne være med til at øge kendskabet til byens kvaliteter og give deltagerne gode oplevelser af usædvanlig karakter i unikke byrum.

Randers Fortællerne og deres gæstefortællere bidrager med eventyrlige og underfundige fortællinger af mange slags, bl.a. eventyr, barndomserindringer, historiske fortællinger, myter, sagn, humoristiske og dramatiske historier. Randers bys historie indgår ikke i fortællingerne.

I Randers´ mange spændende baggårde er der siden 2002 blevet fortalt fantastiske, forunderlige og finurlige historier, myter, sagn, eventyr og skrøner i Randers Ugen. Fra 2004 har der været mulighed for at opleve den levende fortælletradition udendørs 2 gange årligt, i maj og i august, som et af Randers Ugens tilbud til borgerne.

Billetter á 60 kr. - inkl. kaffe/te og kage samt evt. lån af klapstol - købes eller bestilles hos FOF, J. V. Martins Plads 1, tlf. 87 12 40 40, og hos AOF, Odinsgade 4, tlf. 86 43 00 00. Medbring gerne en lun trøje, hvis det mod forventning skulle blive en kølig aften. I tilfælde af styrtregn eller lign. flyttes "Baggårdfortællinger" indendørs.

"Baggårdsfortællinger" er støttet af Randers Ugen 2018.

Læs mere...

Arrangører

Log på